dilluns, 21 d’abril del 2008

algunes cosetes..


Si hi ha alguna marca capaç d'innovar en fotografia digital, aquesta és Sony. Pot ser que alguns dels seus enginys no siguin tot el "fotogràfics" que a molts agradaria, però està clar que si a Sony se li fica en el cap regirar l'aparador, ho aconsegueix.
Un exemple d'això és la Cyber-shot DSC-M2, una càmera que sembla un telèfon mòbil, amb 5 megapíxeles i gairebé perfecta entre les funcions de captura fotogràfica i de vídeo.La Cyber-shot DSC-M2 ha passejat per bastants llocs i ha despertat la curiositat de molts fotògrafs durant les proves a les quals l'han sotmès en QUESABESDE.COM. I la primera pregunta que es feien molts d'ells era: és un mòbil?

No sabem si Sony volia confondre al personal o simplement fer parlar, però el que està clar és que el disseny de la M2, basat en l'antecessora M1, no deixa indiferent a ningú. A nivell estètic, pot agradar o no. Tocant al funcionament, pot agradar o no. Però independentment dels gustos de cadascun, si alguna cosa és cert és que la M2 és una mica més que un cos. Curiosa estètica La M2 destaca poderosament per la seva construcció i bon acabat. Un cos metàl·lic similar al dels mòbils.
Per la part del darrere només deixa veure uns quants botons i una roda multifunció de desplaçament (bastant sensible, per cert). Amb només agafar-lo, una fletxa indicativa i el tacte del cos ja conviden a desplegar-lo. La part superior gira 90 graus en el sentit de les agulles del rellotge i roman en angle recte, descobrint uns quants comandaments i botons més.


dilluns, 14 d’abril del 2008

Sony DSC-M2


Sony torna a la càrrega la seva nova concepció, la Sony DSC-M2 la cual és una càmera molt particular i supossada per fixar els nous standards en el mercat!
Va ser anunciada als Estats Units el 13/9/05. La Sony DSC-M2 ha sigut llençada al preu de 428als Estats Units, és prou asequible per la bona càmera del que es tracta.
Aquest model te unes mides de 51 x 123 x 32 mm i tan sols pesa 240 g. La DSC-M2 te una resolució màxima de 2592 x 1944. A més, afegeix resolució més baixa de 2048 x 1536, 1280 x 960, 640 x 480. El format de l'imatge ( ample/alt ) a la Sony DSC-M2 es 4:3, 3:2, i fa una càmera de 5.0 mega pixels.






>Enllaços relacionats:

http://ca.docameras.com/sony/dscm2_cameradigital.html

http://www.quesabesde.com/camaras-digitales/camaras/sony-cyber-shot-dsc-m2-opiniones,1628.html

http://www.dphotojournal.com/sony-cyber-shot-dsc-m2-review-dcresource/